Kasslergratäng med paprika

31 Okt

Kasslergratäng med paprika, 4 portioner, 7 points/portion

3 dl jasmin ris, 500 g kassler, 3 paprikor (gärna olika färger), 2 1/2 dl Milda Mat Extra 4 %, 1 vitlöksklyfta, 1/2 tsk salt, 1 krm cayennepeppar, 50 g ost (17 %)

Gör så här:

Koka riset. Skär kasslerna i tunna skivor. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Lägg paprikan i botten på en ugnssäker form. Fördela kasslerskivorna ovanpå. Krydda grädden med pressad vitlök, salt och cayennepeppar. Häll grädden i formen. Riv osten och strö den över. Gratinera mitt i ugnen i 225 grader, ca 15-20 minuter. Servera gratängen med jasmin riset och god blandad sallad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: