Skink- och Ostpaj

31 Okt

Skink- och Ostpaj, 4 portioner, 8 points/portion

Pajskal: 12 msk mjöl, 2 msk bordsmargarin, 1/2 burk Kesella

Fyllning: 100 g riven ost, 150 g rökt skinka, 50 g purjolök, 2 ägg, 1/2 burk kesella, 1/2 dl lättmjölk, salt, svartpeppar

Hacka ihop mjöl och matfett till pajskalet. Blanda i kesellan. Låt degen stå i kylskåp i 30 minuter. Förgrädda i 10 minuter i 200 grader. Låt svalna.

Förbered under tiden fyllningen. Riv osten, tärna skinka och strimla purjolöken. Vispa ihop ägg, mjölk och kesella + kryddor. Lägg de torra ingredienserna i skalet och häll på mjölkblandningen. Grädda i 30-40 minuter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: