Tacopinnar

31 Okt

Tacopinnar, 10 portioner, 3 1/2 points/portion

1 kg nötfärs, 3 pressade vitlöksklyftor, 1 1/2 tsk salt, 2 msk tacokrydda, 2 1/2 dl Kelda lagalätt, Arla smör-& rapsolja

Gör så här:

Blanda färs, vitlök, salt, tacokrydda och gräddmjölk till en jämn smet. Forma färsen till avlånga bullar (som järpar). Stek dem runt om i smör- & rapsolja i en stekpanna ca 5 minuter.

Pointsen är beräknat på endast köttet, lägg till points för tortillabröd/pasta eller annat som du serverar till pinnarna. 

Serveringstips:

– Rulla in tacopinnarna i tortillabröd tillsammans med tomatsalsa och strimlade grönsaker.

– Servera tacopinnar med Kelda tomatsås, kokt pasta och riven ost.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: