Dag 16 och 17 av 112

10 Sep

Här går det bara fint. Jag sköter mig och håller mig till mina points och känner mig allmänt bra och nöjd. Jag har blivit medlem online och är där och upptäcker nästan en helt ny värld. Det är där jag nu även skriver in min checklista och det känns ärligt talat lite jobbigt att skriva den här också, så det är därför ni inte har  sett någon på flera dagar. Förra gången jag körde Viktväktarna så kändes online redskapen lite onödigt och jag blev aldrig medlem på så sätt, men jag inser nu hur mycket jag har missat. Inte bara det att checklistan finns där, att du har mängder av recept, att hela butiksguiden finns där, att du har en kalkulator utan du kan även lägga in dina favoritrecept och så räknar den ut hur mycket det kostar i propoints. Fantastiskt! Jag har tänkt på att uppdatera de få recept jag har här i bloggen men tiden har inte räckt till ännu, men det kommer. Jag lovar att hojta till.

Ikväll så ska jag och min kära make på fest och vet ni vad, jag är helt cool med det. Det känns inte alls så där nervöst och oroligt för hur det ska gå. Det får gå hur det vill för jag har veckobonuset helt kvar (42 pp) om det så skulle behövas. Fantastiskt eller hur? Förr så hade jag fått spara och lägga undan en massa points och då även fått vara lite småhungrig i slutändan. Annat är också aktivitetspointsen…tänk att du får 2 propoints får 40 minuter långsam promenad, det är ju toppen det med. Ökar du tempot så ökar även pointsen. En aktivitetslista finns även på intranätet och den håller reda på alla dina points. Om du är viktväktare och ännu inte är medlem på nätet så slå till på saken du kommer inte att ångra dig.

Nu önskar jag er en underbar fredag och helg!

Ett svar till “Dag 16 och 17 av 112”

  1. *Pinglan* september 10, 2010 den 3:56 e m #

    Visst är nya online siten så mycket bättre än den gamla, även om det finns en del brister fortfarande. Det är så enkelt att lägga in allt i checklisten och receptskaparen används flititgt hos mig 🙂 Ha en trevlig kväll och helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: